Program för barn, slarviga dubningar!

Tjenixen alla små rumpnissar!

Idag har de väl egentligen inte hänt så speciellt mycket antar jag... Städat rummet (väl behövligt!) och har sedan tillbringat tiden framför tv:n i mitt rum, glott på film. Vanligt chill en söndag alltså ;)

Men iaf, när vi käkade (ungspannkaka med äpple och kanel) så var barnprogrammet på oxå, på Playhouse Disney. Det kom ett nytt program, och de skumma var att bilden var för Minideckarna (nalle puh, tigger och nån tjej), men ljudet var musse piggs klubbhus. Sen kolla vi vad som stod i menyraden vad det var för program, jo, då va de tydligen Händiga Manny. Jag menar WTF? :O Vad gör dem egentligen?

Men de va väl typ de coola som hänt idag antar jag ^^

Var tvungen att ladda upp en bild på min lilla älskling (en av dem iaf) :) Enjoy <33
Var tvungen att ladda upp en bild på min snygging (a)
Enjoy <3333


Extremt dålig planering!

Tjenixen!

Idag var det menat att man skulle städa och kanske flytta om i rummet. Men belv det så? Icke sa Nicke. De började med att man typ blev väckt vid halv nio för att man tydligen skulle åka och bada med the family. Jag som hade bestämt mig för att inte göra de så att jag kunde städa istället.

Jaha, sen vart man hungrig som fan men morsan skulle handla först så de va bara att stå ut. Sen kom man hem, packade in alla kylvaror i kylskåpet. Sen smög man iväg till rummet och låg där och käkade some candy (de är ju trotts allt lördag (a)).

Jaa, de va väl min misslyckade lördag de...



Btw! Ni MÅSTE besöka mitt lilla kakmonster http://shenya.blogg.se hon är the green gnulv (jag är the pink one) och är nästan lika galen som jag (om inte mer (a)). Bilder på oss och våra kaotiska dagar dyker nog upp någon dag framöver ;)

Emelie (The Green Gnulv)till vänster och jag (The Pink Gnulv)till höger
Här är btw en bild på http://shenya.blogg.se (The Green Gnulv) till
vänster, och jag (The Pink Gnulv) till höger :)

Mors <3

Ny Blog, Ny Start

Ny startad blogg, förhoppningsvis betyder ju även de en ny början på livet. Skulle ju inte precis skada att få en possitiv vändning i vardagen! ^^

Kanske ska tala om varför jag valde just bloggnamnet "Gnulven Och Jag"?! Jo, en gnulv är en liten sak, ca 5 cm lång som kan byta skepnad. Jag råkar nämligen ha en sådan i mig (a).

I alla fall! Jag förväntar mig väl inte precis att folk läser den här, men whatever? Jag menar, den är ju för tillfället endast till för att jag ska kunna skriva av mig och så...

Så, nu va de inlägget slut (a)


RSS 2.0